firari Yeni Üye
| Konu: Coşkun Arslan Şiirleri Salı Ara. 29, 2009 3:54 pm | |
| ZEYNEPNe kadar özenmiş yaradan sanaAb-ı hayat oldun adeta canaBir damla umudun kafidir banaBu gönül sevgini ediyor talepSensizliği lügatten siliyor ZeynepBiçareyim derbederim sarhoşumSevgine kahrına talip olmuşumDerdime dermanı sende bulmuşumRuhuma hitap eden ne varsa hepHer şeyi sende buluyor ZeynepHasta gönlü avutmak mümkün değilOkyanusu kurutmak mümkün değilGül yüzünü unutmak mümkün değilSen oldun sanki varlığıma sebepAklım hep sende kalıyor ZeynepCemalini gördüğüm günden beriAlev aldı içerim yangın yeriElinden içeyim en acı zehriTutuşup yanan yüreğime su serpBu yangın canımı alıyor Zeynep Matlaştı hayatın renkleri solduGözlerim başkasını görmez olduDeli gönül bahara ermez olduEridikçe umudum kelep kelepGözlerim yaş ile doluyor ZeynepMet cezir içinde buldum kendimiDalga dalga yıkamadım bendimiAk kağıda açar iken derdimiDona kaldı kalemimde mürekkepYazdığım yazılar soluyor ZeynepSanma ki bu sevda küllenir biterOlmuşum mecnundan keremden beterGemileri yakarım gel de yeterMecnuna iki adım yoldur HalepAşk dediğin dağları deliyor ZeynepCoşkun ARSLAN Ateşinden Köz Bıraktın GerideÇektin gittin veda bile etmedenPerişan bir öz bıraktın gerideSormayacağım sana nasıl, nedenTutulmamış söz bıraktın gerideDolaşmışsın ruhuma ilmek ilmekMümkünü geçmişi bir anda silmekUmutlarımı yakıp erittin tek tekAteşinden köz bıraktın gerideZavallıyım boynum büküktür benimHissiyatım kırık döküktür benimGözlerimden yaşlar dökülür benimAşka küskün yüz Bıraktın gerideTalihim yok imiş sevdadan yanaKader böyle imiş ne diyim sanaNe renk kaldı ne ses kaldı ne manaTeli kırık saz bıraktın gerideCoşkun ArslanCesaretim Yoktur İlan-ı Aşka ________________________________________Gülüşün başka güzel endamın başka Cesaretim yoktur ilan-ı aşka Halimden azıcık anlasan keşkeSevdamı yürekte saklar dururum Vurulmuşum sevmişim her halini Haz verir kurmak senin hayalini Resmetmişim o güzel cemalini İkibir zihnimi yoklar dururum Uykular rüyalar yarım yamalık Mecalim kalmadı yoruldum artık Geceler olsada zifiri karanlık Gördüğüm düşleri aklar dururum Aklımda sen varsın hep ruhumda sen Sevincimde sen oldun korkumda sen Anlatabil semde anlayabilsen Lal olur bu dilim tekler dururum Kırgınım dargınım sensiz hayata Nasibmidir bilmem ermek vuslata Zamanı iple çekerim adeta Kavuşma gününü bekler dururum.Coşkun Arslan Sensizliğin Resmi Sensizlik ikliminde Şimdi beşinci mevsim,Hüzün sinmiş duvarlardaYankılanıyor sesim,Denize düşmüş bir yaprak gibiSürüklenip akıyorum.Yosun tutmuş düşlerimUmutlar teğet geçiyorBen isyan kokuyorum.Paslı mengeneye sıkışan ruhumuÇepeçevre kuşatmış hasretin,Ansızın yakalandım Sensizliğe ansızınGecenin koynunda Şimdi yapa yalnızım.Baktığım aynalardaYansıyan silüetinBuğulu gözlerle bakıyorumSen yoksun yaHerşey boş, herşey anlamsız,Herşey yalan.Ve senden geriye kalanSiyah beyaz bir fotograf karesiOnuda yakıyorum.Coşkun Arslan -------------------- Güllere Sor Beni Güller AnlatsınSevmişim ben seni can-ı gönülden,Anlamazsan eğer lisan-ı halden,Dillere sor beni diller anlatsın.Baktıkça yüzüne meftun olmuşum,Yandıkça narına mecnun olmuşum,Çöllere sor beni çöller anlatsın.Gözlerden akseder en derin mana,Ağladım halimi arzetsin sana,Sellere sor beni seller anlatsın.Hasretin bir lahza dinmedi inan,Yelkovan durdu buz tuttu zaman,Yıllara sor beni yıllar anlatsın.Ey hilal kaşına kurban olduğum,Bir yürek sevgiyle sana sunduğum,Güllere sor beni güller anlatsın.Coşkun ARSLAN---İMZA--- coşkun arslan şiirleri CoskunArslan | |
|